ZAJEDNIČKA NABAVA – PROGRAM POGODNOSTI ZA OBRTNIKE
Zajednička nabava - Program pogodnosti za obrtnike! Pročitaj više...
Održana prezentacija upisa u strukovna zanimanja i strukovne škole
Obrtnička komora PGŽ je u sklopu svojih promotivnih aktivnosti održala prezentaciju Pročitaj više...
Sastanak s direktorom 3.MAJ-a - Tema: višemjesečno neplaćanje računa
Temeljem upozorenja većeg broja članova obrtnika, kooperanata brodogradilišta 3.MAJ u Rijeci Pročitaj više...
Info-dan o naukovanju okupio 60 poslodavaca u Art kinu
Nakon prvoga koji je održan u Splitu prije mjesec dana, drugi Info-dan o naukovanju Pročitaj više...
Predstavljen projekt Zajednička nabava HOK ZNA
U Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije u Rijeci održana je medijska prezentacija projekta Hrvatske obrtničke komore Pročitaj više...
INA novi partner u projektu |dq|Zajednička nabava – HOK ZNA|dq|
Svečanim potpisivanjem Sporazuma, definirana je suradnja Hrvatske obrtničke komore i INA - Industrija nafte... Pročitaj više...

34. kONGRES_VIZUALPozivamo vas na 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore koji će se održati od 27. do 29. studenoga 2022. godine u Dubrovniku (Valamar Lacroma Hotel i Valamar Argosy Hotel).

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, pokrovitelj Ministarstvo turizma i sporta, a partner je Hrvatska turistička zajednica.

Na Kongresu se predviđa sudjelovanje brojnih ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava te drugih uglednih gostiju.

Cilj godišnjeg okupljanja jest iznošenje i zastupanje problematike sektora te predlaganje mogućnosti poboljšanja poslovanja ugostitelja zastupljenih kroz rad Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a.

Ključne teme ovogodišnjeg Kongresa odnosit će se na stanje u ugostiteljstvu kroz utjecaj povećanja ulaznih troškova i cijena energenata, post-COVID trendova, porezne politike i radne snage te stanje sektora u budućnosti.

Kroz panel raspravu s eminentnim stručnjacima razgovarat će se i o budućnosti hrvatske gastronomije, gastronomskoj ponudi i hrvatskim namirnicama te daljnjem razvoju eno-gastro ponude.

Također, planirana je organizacija edukativnih i tematskih radionica te popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu obrtnika iz cijele zemlje.

Uz stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa, osigurat ćemo i komercijalne prezentacije koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih za ugostiteljstvo. 

Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se, prije svega, promovirati struka. Na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozivaju se ugostitelji, turistički djelatnici, predstavnici institucija, stručnjaci iz područja, ali i ostali zainteresirani.

PROGRAM DOGAĐANJA

 

Nedjelja, 27. studenoga 2022.

 

Slobodno prijepodne. Organizirani razgled grada i posjet zidinama s početkom u 10:30 i 11:30  kod Pila  

16:00

Zajednička sjednica Organizacijskog odbora 34. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, vodstva Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a te predsjednika Cehova ugostitelja područnih obrtničkih komora (zatvoreno za javnost - samo za članove), Argosy Hotel 

17:00

Organizirano gledanje utakmice Hrvatska – Kanada, Svjetsko nogometno prvenstvo u hotelu. Pozvani su svi sudionici, Argosy Hotel

19:00 do 21:00

Pansionska večera, Argosy Hotel

20:30

Druženje ugostitelja RH u organizaciji domaćina Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Argosy Hotel

 

Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

PRIJEPODNE (Hotel Lacroma, kongresna dvorana)

od 9:00

Akreditacija sudionika (prostor ispred kongresne dvorane)

10:30

Uvodna obraćanja domaćina, organizatora i pokrovitelja

10:45

Svečano otvaranje 34. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

11:15

Panel-rasprava: Poslovanje ugostitelja, izazovi danas i sutra

13:00

Pansionski ručak, Argosy Hotel

 

POSLIJEPODNE (Hotel Lacroma, kongresna dvorana)

15:00

Svečana dodjela priznanja ugostiteljima

od 15:30

Panel-rasprava: Identitet hrvatske gastronomije

od 19:00

Pansionska večera, Argosy Hotel

od 21:30

Druženje ugostitelja uz nastup Jelene Rozge, Hotel Lacroma

 

Utorak, 29. studenoga 2022.

12:00

 

Posjet prvom hrvatskom muzeju vinogradarstva i vinarstva u Putnikoviću. Ugostiteljsko druženje. Osiguran ručak za sudionike Kongresa, kušanje vina. Vinarija Matuško. Pelješac, mjesto Potomje. Potrebna prijava. 

*ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE PROGRAMA

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA

Specifikacija pojedinih usluga:

  • Noćenje na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 350,00 HRK (46,45 EUR)
  • Noćenje na bazi polupansiona u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 600,00 HRK (79,69 EUR)
  • Nadoplata za pansionski ručak: 70,00 HRK po osobi (9,29 EUR)
  • Open bar - nadoplata za 28. studenog navečer 180,00 HRK (23,89 EUR)
  • Svi porezi uključeni su u cijenu. Navedene cijene uključuju PDV
  • Besplatna Wi-Fi veza u hotelima. Besplatno korištenje bazena, fitness centra i Spa zone
  • 1 EUR = 7,53450 HRK

Mjesto održavanja Kongresa je Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* i Valamar Argosy Hotel 4*.

Više informacija o hotelu možete pronaći na: https://www.valamar.com/hr/

Rezervacija smještaja vrši se isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara.

Rok za rezervaciju smještaja je do 21. studenoga 2022., dok je istu moguće otkazati do 3 dana prije dolaska. 

Sve upite vezane za Kongres možete uputiti na: 01/4806 631 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pozivamo vas da se i ove godine odazovete i prisustvujete u što većem broju.